Geen zorgen bij Ziyech: Ik weet zeker dat Feyenoord nog steekjes laat vallen

Geen zorgen bij Ziyech: "Ik weet zeker dat Feyenoord nog steekjes laat vallen"

23-10-2016 18:07
53

Hakim Ziyech heeft gemengde gevoelens overgehouden aan de remise tegen Feyenoord zondagmiddag. Ajax kwam maar nauwelijks in de buurt van Feyenoord-doelman Brad Jones, ook Ziyech kon geen potten breken.

"Dit was zeker niet mijn beste wedstrijd voor Ajax", begint Ziyech tegenover de NOS. Tóch was de aanvallende middenvelder bepalend voor de Amsterdammers, door de assist te leveren op Kasper Dolberg bij de 0-1. "Dat is de afgelopen twee, drie jaar al zo. Ik hoef niet in de wedstrijd te zitten om bepalend te zijn. Ik had één moment en hij maakt hem prachtig af."

Wedden

Meer odds

Het spel van Ajax was zondagmiddag niet om over naar huis te schrijven, beseft ook Ziyech. "Het ging wat moeizaam. We voetbalden niet echt, al kwamen we er wel een paar keer heel gevaarlijk uit. In de tweede helft leverden we ook iets meer strijd", meent de Nederlandse Marokkaan, die weet dat Feyenoord met vijf punten voorsprong op Ajax koploper van de Eredivisie is. "We zijn nu tien wedstrijden onderweg en ik ben er zeker van dat Feyenoord nog steekjes gaat laten vallen. Dan moeten wij komen, dat komt wel goed", besluit Ziyech.