Vlaar zwaar teleurgesteld na nieuw blessureleed: Het ging juist goed

Vlaar zwaar teleurgesteld na nieuw blessureleed: "Het ging juist goed"

23-10-2016 18:26
1

Het was alles behalve een succesvolle zondagmiddag voor AZ. De Alkmaarders verloren kansloos met 2-0 bij FC Groningen, en raakten ook nog eens aanvoerder Ron Vlaar kwijt. De centrale verdediger liep een blessure aan zijn kuit op.

"Ik voelde verkramping in mijn kuit en dat is iets waar ik niet blij mee ben. Het ging juist goed. Ik was helemaal vrij en dan gebeurt zoiets uit het niets, helaas", reageert Vlaar op de website van AZ. Aanstaande woensdag staat het KNVB-bekerduel met FC Emmen op het programma. "Of ik woensdag haal? Ik heb geen idee. Ik weet niet hoe lang het gaat duren."

Wedden

Meer odds

Over de wedstrijd is Vlaar, logischerwijs, allerminst tevreden. "We missen agressiviteit en dat heeft ook met vertrouwen te maken. De overtuiging ontbreekt en dat moeten we zien terug te winnen", aldus de routinier, die over een 'heel matige pot' spreekt. "We maken een moeilijke fase door. We moeten onze verantwoordelijkheid nemen en het tij keren." AZ staat na tien speelrondes op plek zes in de Eredivisie. De laatste gewonnen competitiewedstrijd dateert alweer van 18 september, toen er met 0-2 werd gewonnen van PEC Zwolle.