Mourinho woest op Conte na 'vernedering' in Londen: Moet je niet doen bij 4-0

Mourinho woest op Conte na 'vernedering' in Londen: "Moet je niet doen bij 4-0"

23-10-2016 20:49
20

José Mourinho is boos op Antonio Conte. Bij één van de doelpunten die Chelsea zondagmiddag maakte tijdens de clash tussen Chelsea-Manchester United (4-0) ging zijn Italiaanse collega iets te hard uit zijn dak, vond de Portugese manager. 

Op televisiebeelden was te zien hoe Mourinho de Chelsea-coach aansprak toen deze de vierde goal uitbundig vierde. Dat moet je niet doen bij 4-0. Bij 1-0 snap ik het, nu is het vernederend, viel er te horen via microfoons die in de buurt stonden van de twee.

Na afloop van de wedstrijd wilden Mourinho niet exact vertellen wat hij had gezegd. "Mijn woorden waren voor Antonio Conte, niet voor jou", aldus The Special One voor de camera van SkySports. 

Mourinho kon het geblunder in zijn achterhoede amper geloven. "De defensieve fouten die we maakten waren ongelooflijk. Individuele fouten als deze, daar moet je voor boeten. Je komt hier met een bepaalde tactiek heen en dan is het onmogelijk om een goal tegen te krijgen op die manier", verwees hij na de openingstreffer van Pedro, die al na dertig seconden viel. Chris Smalling ging enorm in de fout. 

Lees ook: Chelsea laat geen spaan heel van Mourinho en United in Engelse topper