Dit was de ochtend: Exit De Boer dreigt, Dolberg gaat 40 miljoen opleveren

Dit was de ochtend: Exit De Boer dreigt, Dolberg gaat 40 miljoen opleveren

24-10-2016 12:00
4

In de rubriek 'Dit was de ochtend' vat VoetbalPrimeur elke dag de belangrijkste nieuwtjes van de dag tot 12.00 uur samen. Je ziet zo snel welke verhalen er momenteel hot zijn in binnen- en buitenland.

'PSV heeft interesse in Ajax-target van 2 miljoen'
PSV heeft naar verluidt interesse in Razvan Marin. De twintigjarige speler van Viitorul Constanta wordt door veel clubs gevolgd. Afgelopen zomer werd er gemeld dat Ajax interesse had. Het Amsterdamse bod van 2 miljoen werd afgewezen, maar dat zou nu genoeg moeten zijn om de middenvelder binnen te slepen. (Emanuel Rosu)

Einde van De Boer bij Inter nabij
Internazionale-manager Frank de Boer zit in de hoek waar de klappen vallen. Hij verloor met zijn elftal vier van de laatste vijf wedstrijden. Het ontslag van de oefenmeester dreigt, zelfs nog voor het volgende duel met Torino. (Corriere dello Sport) 

Vermeulen lyrisch over St. Juste: 'Het moet gek lopen als hij Oranje niet haalt'
Jerry St. Juste maakt veel indruk bij sc Heerenveen, dat bijzonder goed presteert en keurig derde staat. De verdediger annex middenvelder wordt bij Studio Voetbal nu al in verband gebracht met Oranje, terwijl er ook een lans voor Terence Kongolo wordt gebroken. (Studio Voetbal)

De Jong ergert zich aan aanhang: 'Geen echte supporters'
Luuk de Jong heeft zich kritisch uitgelaten over de aanhang van PSV. De aanvoerder van de lanskampioen ergert zich aan het gefluit van een deel van de supporters. Zij hebben zich met name op Luciano Narsingh gericht(De Telegraaf)

'Dolberg gaat Ajax 40 miljoen opleveren'
De negentienjarige Kasper Dolberg komt net kijken bij Ajax, maar scoorde zondag op geweldige wijze in De Klassieker. Bij Studio Voetbal is men lyrisch over zijn potentie. Regi Blinker en Co Adriaanse zijn verrast(Studio Voetbal)