Veltman: Misschien kan ik nog naar Engeland als ik eerst naar de tattooshop ga

Veltman: "Misschien kan ik nog naar Engeland als ik eerst naar de tattooshop ga"

24-10-2016 19:45
12

Joël Veltman staat voor een belangrijke beslissing in zijn carrière. De 24-jarige Ajacied kan kiezen voor contractverlenging bij Ajax maar een avontuur in het buitenland is ook een optie voor de verdediger.

Ajax en kamp-Veltman zijn al in gesprek over een eventueel nieuw contract. "Er hebben zeker gesprekken plaatsgevonden. We gaan het nog een beetje aankijken. Het is niet zo dat ik morgen beslis of ik blijf of niet. Ik overweeg een langer verblijf bij Ajax, maar ook een stap naar het buitenland", zegt Veltman bij Peptalk.  

De Duitse of Spaanse competitie krijgt van Veltman de voorkeur boven de Premier League, mocht hij vertrekken bij Ajax. "Dat trekt mij toch wel. Engeland is toch wel de Jaap Stam-generatie. Misschien kan ik nog naar Engeland als ik eerst naar de tattooshop ga", grap Veltman, die de Engelse competitie nog niet definitief afschrijft als vervolgstap. "Het kan ook wel, misschien ook als rechtsachter. Duitsland is ook veel fysiek, maar ook voetbal. Spanje is al helemaal voetbal, dus dat trekt mij meer."