Feyenoord treft B-ploeg in KNVB Beker: 'Een paar andere jongens'

Feyenoord treft B-ploeg in KNVB Beker: 'Een paar andere jongens'

25-10-2016 10:33
16

Excelsior speelt woensdagvond niet op volle oorlogssterkte tegen Feyenoord. Dat maakt Mitchell van der Gaag bekend. De trainer van de Rotterdamse ploeg gunt enkele reservespelers speelminuten.

"Net als in de vorige ronde tegen Barendrecht zullen we met wat andere jongens voor de dag komen", luiden de woorden van Van der Gaag in geprek met RTV Rijnmond. "We hebben wel wat jongens die weinig gespeeld hebben. Dit zijn wel de wedstrijden waar je je minuten moet gaan maken. Dat is op zich geen probleem."

"We zullen kijken hoe we het beste voor de dag kunnen komen en ook als team iets kunnen laten zien", vervolgt de oefenmeester. Jeffrey Fortes, jeugdspeler van Excelsior, komt in aanmerking om zijn debuut te maken in De Kuip. De verdediger annex middenvelder - afgelopen zomer overgenomen van FC Dordrecht - wacht nog altijd op zijn eerste speelminuten. Hij kampte lange met tijd een voetblessure. 

Feyenoord – Excelsior begint woensdag om 20.45 uur in De Kuip. Aanstaande zaterdag staat er opnieuw een mooi affiche op het programma voor de ploeg van Van de Gaag: Excelsior gaat dan op bezoek bij Ajax, de nummer twee van de Eredivisie.