Dit was de ochtend: Ajax biedt mogelijk uitkomst voor KJH, Heracles moet vrezen

Dit was de ochtend: Ajax biedt mogelijk uitkomst voor KJH, Heracles moet vrezen

25-10-2016 12:00
4

In de rubriek 'Dit was de ochtend' vat VoetbalPrimeur elke dag de belangrijkste nieuwtjes van de dag tot 12.00 uur samen. Je ziet zo snel welke verhalen er momenteel hot zijn in binnen- en buitenland.

Vet contract voor Dolberg
Kasper Dolberg tekende in mei van dit jaar een nieuw, vijfjarig contract bij Ajax, naar verluidt voor een jaarsalaris van één miljoen euro. Dolbergs zaakwaarnemer Jeff Steffensen praat over de verbintenis én de interesse van grote clubs(BT)

Ajax geopperd voor 'perspectiefloze' Huntelaar
Klaas-Jan Huntelaar lijkt geen toekomst meer te hebben bij Schalke 04. De ervaren spits komt niet aan spelen toe bij zijn club, zelfs niet nu concurrent Breel Embolo geblesseerd is. In Duitsland wordt gesteld dat een terugkeer naar Ajax de meest logische oplossing is. (BILD)

'Rooney mag vertrekken van Mourinho'
Manchester United-manager José Mourinho stelt geen prijs meer op de aanwezigheid van Wayne Rooney. In Engeland denkt men dat Mourinho de 31-jarige Engelsman zo snel mogelijk wil verkopen. Ook zou de Portugees afscheid willen nemen van nóg een speler(The Sun)

Nederlandse opvolgers De Boer genoemd
Het lot van Frank de Boer is al bezegeld, melden Italiaanse media. De manager van Internazionale wordt na het duel met Torino ontslagen, maar er is onduidelijkheid over zijn opvolging. Er zingen twee Nederlandse namen rond in Milaan. (Gazzetta dello Sport en Corriere dello Sport)

Heracles moet 'transfer' naar HSV vrezen
Heracles Almelo gaat mogelijk een belangrijke schakel uit de organisatie verliezen. Nico-Jan Hoogma staat bij Hamburger SV op het lijstje om technisch directeur te worden. Hoewel er nog niks officiëel is, wordt er al lang over hem gerept door Duitse journalisten. (BILD)