'Mourinho wekt met afwezigheid ergernis bij spelers Manchester United'

'Mourinho wekt met afwezigheid ergernis bij spelers Manchester United'

25-10-2016 14:04
17

José Mourinho lijkt bij Manchester United tegen dezelfde problemen aan te lopen als Louis van Gaal. De spelersgroep zou ontevreden zijn over de rol van de Portugese manager.

Van Gaal werd 'te streng' en 'te hard' genoemd door spelers van Manchester United, die tot op de dag van vandaag anoniem zijn gebleven. Na de tegenvallende reeks van de afgelopen weken, zou er opnieuw onvrede heersen over de sfeer op Old Trafford. Dit keer is Mourinho de boosdoener.

Veel spelers van United zijn verbaasd over de manier waarop Mourinho de doordeweekse trainingen aanpakt, meldt The Times. Hij legt de verantwoordelijkheid daarvoor volledig bij zijn eerste assistent Rui Faria. Dat zou de indruk wekken dat het de Portugees allemaal weinig kan schelen. Ook is het contact tussen de spelers en Mourinho naar verluidt minimaal.

De berichten uit de Engelse pers zijn opvallend, omdat Mourinho tot voor kort bekend stond als manager die juist uitstekend overweg kon met zijn spelers, bij welke club dan ook. Manchester United ging afgelopen zondag met 4-0 onderuit bij concurrent Chelsea.