Verbeek wisselt nog steeds geen woord met 'klootzak': Ik kan niet tegen leugens

Verbeek wisselt nog steeds geen woord met 'klootzak': "Ik kan niet tegen leugens"

25-10-2016 18:47
1

Gertjan Verbeek kreeg het een jaar geleden flink aan de stok met een Duitse verslaggever van boulevardkrant BILD. De twee wisselen nu nog steeds geen woord met elkaar, vertelt de trainer van VfL Bochum in gesprek met magazine Voetbal Inside. 

"Als ik samenwerk met mensen, ook journalisten, moet ik ze kunnen vertrouwen. Bij deze man is dat niet het geval", aldus Verbeek. Tijdens een persconferentie noemde de trainer de reporter in kwestie een 'klootzak', omdat er die week een foutief, opruiend bericht in BILD stond. "Hij speelt mensen tegen elkaar uit. Ik had destijds niet moeten schelden, daar wordt niemand beter van, maar ik sta nog steeds achter de inhoud van mijn betoog."

"Hij is overigens gewoon welkom bij VfL Bochum,  alleen zal ik hem niet te woord staan", vervolgt Verbeek. "Er is een status quo tussen ons. Met zijn collega's van BILD praat ik wel. Zolang mensen zich normaal gedragen, is er niets aan de hand. En ze mogen ook best kritiek hebben, maar ik kan niet tegen leugens en onbetrouwbaar gedrag."