Ajax-talenten krijgen de kans in bekertoernooi: Bosz laat A-spelers thuis

Ajax-talenten krijgen de kans in bekertoernooi: Bosz laat A-spelers thuis

25-10-2016 19:22
45

Peter Bosz heeft de selectie voor het bekerduel met Kozakken Boys bekendgemaakt. De Ajax-trainer kiest voor opvallend veel jeugdspelers. Ook laat hij diverse A-spelers thuis.

Onder andere Abdelhak Nouri, Vaclav Cerny, Carel Eiting en Matthijs de Ligt krijgen een plekje in de negentienkoppige selectie van Bosz. De oefenmeester laat vaste krachten André Onana, Joël Veltman, Davinson Sánchez, Daley Sinkgraven, Lasse Schöne, Davy Klaassen, Hakim Ziyech en Kasper Dolberg thuis.

Wedden

Meer odds

Ajax treft Kozakken Boys in de tweede ronde van de KNVB Beker. In de eerste ronde wisten de Amsterdammers Willem ll uit te schakelen. In Amsterdam werden de Tilburgers met 5-1 naar huis gestuurd. Het duel met de amateurs van Kozakken Boys staat gepland voor woensdagavond 18.30 uur.

De wedstrijdselectie van Ajax: Kenny Tete,Jairo Riedewald, Riechedly Bazoer, Anwar El Ghazi, Bertrand Traoré, Amin Younes, Heiko Westermann, Vaclav Cerny, Mateo Cassierra, Frenkie de Jong, Nick Viergever, Donny van de Beek, Diederik Boer, Abdelhak Nouri, Mitchell Dijks, Matthijs de Ligt, Carel Eiting, Norbert Alblas, Pelle Clement.