Balende Pasveer: Dat heb ik vanavond niet bij ons teruggezien

Balende Pasveer: "Dat heb ik vanavond niet bij ons teruggezien"

25-10-2016 23:26
9

Remko Pasveer miste dinsdagavond de juiste instelling en beleving bij veel van zijn PSV-collega's. De Eindhovenaren gingen op Het Kasteel met 3-1 onderuit tegen Sparta. Daardoor zit het KNVB Beker-toernooi er nu al op voor de formatie van trainer Phillip Cocu. 

In Rotterdam bakte PSV er vrij weinig van. Of Pasveer - die in plaats van Jeroen Zoet onder de lat stond - zijn medespelers kwaad neemt dat ze het bekerduel niet geheel serieus leken te nemen? "Ja, tuurlijk. Dat is logisch. Ik zeg niet dat je geen fouten mag maken, iedereen kan fouten maken. Maar het gaat om een stukje beleving en die om jezelf vrij te krijgen, om een pass te geven... Er verdedigend te staan. Dat heb ik vanavond niet bij ons teruggezien", aldus de routinier voor de camera van FOX Sports. 

Wedden

Meer odds

Bij de 3-1 zagen Pasveer en PSV-verdediger Nicolas Isimat-Mirin er niet goed uit, maar die treffer rekent de doelman zichzelf in ieder geval niet aan. "Nee, eigenlijk niet. "Zaterdag hadden we ook zo'n situatie, toen ging het wel goed. Nu gaat het verkeerd, omdat we die bal laten lopen en mee willen lopen. Dat is een beetje die scherpte, denk ik. Zaterdag was die er wel, nu niet."