PSV nadert eerste contractverlenging: Ik ben nog niet klaar bij PSV

PSV nadert eerste contractverlenging: "Ik ben nog niet klaar bij PSV"

26-10-2016 08:46
26

Het ziet er sterk naar uit dat Joshua Brenet langer bij PSV blijft. De verdediger heeft een contract tot medio 2017, maar is goed bezig en kan een beloning tegemoet zien in de vorm van een nieuwe verbintenis. Brenet verwacht dat het goed komt.

"Dat geeft ontzettend veel vertrouwen. Het is toch een teken dat je goed bezig bent. Ik ben nog niet klaar bij PSV. Dat komt dus wel goed", aldus de verdediger tegenover Voetbal International. PSV had nog een extra optiejaar, maar gaan dus verlengen met Brenet, die goed bezig is. "Het gaat hard dit jaar. Ik weet dat ik in Arias een sterke concurrent heb. De keuze is aan de trainer en hij geeft me nu veel vertrouwen."

De back is dan ook blij met het aantal speelminuten dat hij krijgt. "Ik ben vooral blij dat ik speel. Na een fase vorig jaar waarin ik het ook wel even lastiger heb gehad, ben ik ontzettend tevreden over hoe het nu gaat", vervolgt de verdediger. Overigens wordt er ook een akkoord verwacht met Jetro Willems en Luciano Narsingh, die allebei een aflopend contract hebben.