ADO Den Haag ontsnapt aan pijnlijke uitschakeling: 'Ik was verschrikkelijk kwaad'

ADO Den Haag ontsnapt aan pijnlijke uitschakeling: 'Ik was verschrikkelijk kwaad'

26-10-2016 11:08
3

Zeljko Petrovic was dinsdag in de rust van het bekerduel met Telstar 'verschrikkelijk kwaad' op de spelers van ADO Den Haag. Zijn ploeg keek halverwege tegen een 0-1 achterstand aan, maar de donderspeech sorteerde het juiste effect: 2-1.

"Ik was voor het eerst in de rust verschrikkelijk kwaad", zegt Petrovic, die met de Hagenaars een moeizame periode doormaakt, tegen FOX Sports. "Het was ADO-onwaardig. Gelukkig scoren onze spitsen na rust allebei en gaan we naar de volgende ronde. Ik moet zeggen: complimenten voor Telstar. Ze hebben goed gespeeld."

Mike Havenaar en Dennis van der Heijden scoorden voor ADO, maar de zege kwam allerminst gemakkelijk tot stand. "Het verschil moet er zijn wanneer wij als eredivisionist tegen een ploeg uit de Jupiler League spelen. Maar zo zie je maar dat je van iedereen kan verliezen als je niet alles geeft. Dat mag niet gebeuren", aldus Petrovic.

Van der Heijden heeft beduidend minder moeite met het povere optreden van ADO. "Als we elke keer op deze manier een ronde verder gaan, vind ik het prima hoor. In de eerste ronde was het ook al kielekiele", doelt hij op de strafschoppenserie die nodig was tegen NEC.