Dolende Ibrahimovic afgemaakt: 'Slechtste 45 minuten in zijn carrière'

Dolende Ibrahimovic afgemaakt: 'Slechtste 45 minuten in zijn carrière'

26-10-2016 22:06
10

De Manchester Derby tussen United en City wordt woensdagavond gespeeld in de League Cup en het is geen plezier om naar te kijken. Ook Zlatan Ibrahimovic valt zwaar tegen.

De Zweedse topspits lijkt compleet uit vorm en dat wordt hem aangerekend door de analytici bij uitzender Sky Sports. Jamie Carragher, oud-speler van Liverpool, is in de rust van de Manchester Derby snoeihard voor Ibrahimovic. "Ik denk niet dat Ibrahimovic in zijn carrière ooit slechter heeft gespeeld dan de afgelopen 45 minuten", aldus Carragher.

Hij is sowieso niet te spreken over het niveau dat United haalt tegen City, dat met een B-ploeg speelt in de League Cup. "Laten we wel wezen: Manchester United speelt hier niet tegen Manchester City, ze spelen tegen de reserves van Manchester City..." Ook Ruud Gullit laat op Twitter weten zich te ergeren: 'Een overkill aan tactieken. Laat ze alsjeblieft gewoon voetballen.'

In de tussentijd wacht Ibrahimovic al negen wedstrijden op een doelpunt in Engeland. Tussendoor was hij wel trefzeker voor Manchester United in de Europa League-wedstrijd tegen Zorya Luhansk.