Van Bronckhorst baalt voor Kramer: 'Ja, tuurlijk. Dat hebben ze nodig'

Van Bronckhorst baalt voor Kramer: 'Ja, tuurlijk. Dat hebben ze nodig'

27-10-2016 07:32
6

Feyenoord beleefde een ontspannen avond tegen Excelsior. In de eerste helft wisten de Kralingers nog gelijke tred te houden, maar na vijf minuten in de tweede helft was het verzet gebroken. Het werd uiteindelijk 4-0.

"Je wacht natuurlijk op het doelpunt. Die kan vanaf de eerste minuut vallen", reageert trainer Giovanni an Bronckhorst tegenover FOX Sports. "Uiteindelijk voel je dat de wedstrijd een goal nodig had. We scoren twee keer binnen vijf minuten in de tweede helft. Dan weet je dat zo'n wedstrijd gespeeld is. Het scenario is wat ik verwacht en gehoopt had. Daardoor kon ik een aantal jongens sparen."

Wedden

Meer odds

De zware wedstrijd tegen Ajax zat volgens Van Bronckhorst niet meer in de benen. "De jongens hebben altijd zin om te voetballen. Dat zag je in de tweede helft toen de wedstrijd al gespeeld was. Tóch doorgaan. Dan zie je hoe belangrijk het is dat je een grote selectie hebt. Het is mooi dat ze die kans pakken en er dan ook staan."

Van Bronckhorst baalt dat reservespits Michiel Kramer geen doelpunt gemaakt heeft. De boomlange aanvaller had zich mooi kunnen laten zien, maar was niet trefzeker. Het bleef bij gemiste kansen. "Ja, tuurlijk. Je hoopt dat spitsen scoren. Dat hebben ze nodig. Al met al heeft hij gewoon een goede wedstrijd gespeeld."