Aanvoerdersband zat 'een beetje strak': 'Wat doet Kuyt allemaal met die band?'

Aanvoerdersband zat 'een beetje strak': 'Wat doet Kuyt allemaal met die band?'

27-10-2016 08:38
11

Het bekertoernooi is wat Feyenoord betreft zeker geen tussendoortje. Ondanks dat de Rotterdammers nog volop meedoen in de Europa League en bovenaan staan in de competitie, worden er prestaties verwacht in het bekertoernooi.

"Wij zien het niet als tussendoortje", stelt Jens Toornstra na de 4-0 zege op stadgenoot Excelsior in gesprek met FOX Sports. "Vorig jaar heeft de beker het seizoen voor ons goedgemaakt. Het is belangrijk dat we mee blijven spelen in de beker. Dat hebben we vandaag goed gedaan."

Niet alleen met Feyenoord, ook met de middenvelder persoonlijk gaat het voor de wind. "Het gaat lekker zoals het nu gaat. Ik hoop dat dat zo blijft. Maar, ik heb vaker goede periodes gehad. Daarna gaat het weer even wat minder. Ik hoop dat ik in de flow blijf."

Toornstra maakte het duel af als aanvoerder. De band zat niet echt lekker om de arm van de aanvaller. "Hij zat een beetje strak. Dus ik weet niet wat Dirk (Kuyt, red.) normaal allemaal met die band doet?", lacht Toornstra. Zondag speelt Feyenoord in eigen huis tegen sc Heerenveen.