'Het leeft in de stad en in de spelersgroep. We willen het weer meemaken'

'Het leeft in de stad en in de spelersgroep. We willen het weer meemaken'

27-10-2016 09:17
8

FC Utrecht was woensdagavond heer en meester in het bekerduel met FC Utrecht, maar pas bij de allerlaatste hoekschop was het raak. Matchwinner Nacer Barazite hield er vertrouwen in dat de goal kon vallen in blessuretijd: 1-0.

"Ik geloofde er nog in, dat we zouden scoren in de laatste seconde. Het gevoel was sterk, dat het nog zou gaan lukken", vertelt Barazite in De Telegraaf. "Ik denk dat we verdiend hebben gewonnen. We hebben de wedstrijd gedomineerd en veel kansen gecreëerd." Door de zege op Groningen staat Utrecht in de achtste finale van de KNVB Beker.

Volgens de 26-jarige aanvaller is het een belangrijk doel van de Domstedelingen om opnieuw de finale te halen. "Het leeft in de stad, het leeft in de spelersgroep. We willen het nog een keer meemaken en we zijn goed op weg, al is Rotterdam natuurlijk nog ver weg."

Ook trainer Erik ten Hag denkt dat het de goede kant op gaat. "Natuurlijk is het pas oktober en hebben we een lange rit voor de boeg, maar er zit absoluut potentie in deze groep. Je ziet dat er een winnaarsmentaliteit in de groep komt, waardoor we opnieuw in de slotfase de wedstrijd naar ons toe trekken."