'Vergeten' Feyenoorder strijdvaardig: 'Ik heb nog niet veel kansen gehad'

'Vergeten' Feyenoorder strijdvaardig: 'Ik heb nog niet veel kansen gehad'

27-10-2016 12:32
5

Marko Vejinovic tekende woensdagavond voor zijn eerste doelpunt in het shirt van Feyenoord. Een opsteker voor de middenvelder, die tegen Excelsior (4-0) eindelijk weer eens speelminuten kreeg. 

Vejinovic maakte in het bekerduel de vierde en laatste Feyenoord-treffer. Misschien daardoor niet zijn belangrijkste in zijn loopbaan, maar wel eentje die voor veel persoonlijke voldoening zorgde. "Ik was gewoon heel blij met mijn goal", blikt Vejinovic terug tegenover RTV Rijnmond. "Dat is logisch, ja. De bal kwam precies goed en ik raakte 'm ook goed. Dus het was een hele mooie goal."

Feyenoord kwam in de eerste helft nog niet tot scoren tegen de stadsgenoot, maar volgens Vejinovic zorgde dat niet voor nervositeit. "Daar leek het niet op. In de tweede helft maakten we heel snel twee goals en daarmee was de wedstrijd al gespeeld. Als spelersgroep zijn we heel hecht en gunnen we het elkaar. Ik wil mezelf ook bewijzen, want ik heb niet veel kansen gehad dit seizoen. Ik ben hierheen gekomen om te spelen, daar ga ik ook vol voor."