Go Ahead-tweetal diep door het stof: 'In onze appgroep een screenshot geplaatst'

Go Ahead-tweetal diep door het stof: 'In onze appgroep een screenshot geplaatst'

27-10-2016 14:02
10

Go Ahead Eagles-spelers Xandro Schenk en Sander Fischer bieden donderdag hun excuses aan voor de wanprestatie in de KNVB Beker. Dinsdagavond verloor Go Ahead in eigen huis met 2-1 van hoofdklasser Jodan Boys. 

"Gisteren (woensdag, red.) was de Day After. De dag na de 1-2 nederlaag tegen De Jodan Boys. Voor die nederlaag zijn geen excuses, we nemen er volle verantwoordelijkheid voor. Ik kan er duidelijk over zijn: het is een resultaat om je voor te schamen. En geloof me: dat hebben we gisteren gedaan. En ook de loting vanavond zal even pijnlijk zijn", aldus Fischer op de website van de formatie uit Deventer. 

"Wij nemen de volle verantwoordelijkheid voor de wanvertoning van dinsdag. Ik kan nu gaan smijten met van die Amerikaanse tegelwijsheden, als: the harder you fall, the stronger you rise, maar dat heeft helemaal geen zin. Wij richten ons vizier nu volledig op de wedstrijd in Zwolle en daarna op de wedstrijden die nog komen gaan", vervolgt hij. "Namens al onze medespelers vragen we jullie hetzelfde te doen. De strijd om handhaving is zwaar, en kan alleen samen worden gewonnen. Zo is het echt."

"In de appgroep van de selectie werd net een printscreen van een Tweet geplaatst van één van jullie. kop in de lucht en op naar zondag!, stond er. Beter kan ik het niet verwoorden", voegt collega-verdediger Schenk daar nog aan toe. 

Lees ook: Blamage Go Ahead tegen amateurs, ADO klopt Telstar, HEMA-held scoort weer