Feyenoord deelt contract uit: 'Neem alleen al de wedstrijd tegen Ajax'

Feyenoord deelt contract uit: 'Neem alleen al de wedstrijd tegen Ajax'

27-10-2016 17:01
5

Justin Bijlow is blij met zijn contractverlenging bij Feyenoord. De jonge doelman (18) ligt nu tot 2021 vast in Rotterdam.

"Dit is een heel mooi gebaar van de leiding van de club", laat hij weten aan Wasserman, zijn management. "Iedereen weet inmiddels ook wel dat Feyenoord voor mij en mijn familie dé club is waar we met ziel en zaligheid aan zijn verbonden. We zijn eigenlijk vaker bij Feyenoord dan thuis, en dat zegt wel wat."

Bijlow behoort sinds kort tot de selectie van het eerste elftal. "Het nieuwe contract geeft me daarbij rust. Ik krijg nu ruim de tijd én het vertrouwen om me de komende jaren bij Feyenoord verder te ontwikkelen. Het beroep van keeper is een ervaringsvak, maar ook al ben ik pas achttien: ik leg de lat voor mezelf erg hoog. Ik leer hier veel, zeker ook sinds ik bij wedstrijden van het eerste op de bank zit."

"Dat zijn altijd leerzame momenten. Neem alleen al de afgelopen competitiewedstrijd van ons tegen Ajax. Dan zie je dat de druk rond dergelijke wedstrijden enorm groot is. En hoewel ikzelf dan niet in actie kom, steek ik er toch veel van op."