Dit was de ochtend: Twente opnieuw in de problemen, stuntploeg sneert naar Vitesse

Dit was de ochtend: Twente opnieuw in de problemen, stuntploeg sneert naar Vitesse

28-10-2016 12:00
6

In de rubriek 'Dit was de ochtend' vat VoetbalPrimeur elke dag de belangrijkste nieuwtjes van de dag tot 12.00 uur samen. Je ziet zo snel welke verhalen er momenteel hot zijn in binnen- en buitenland.

Feyenoord houdt problemen Berghuis bewust stil
Steven Berghuis kwakkelt met zijn fysieke gesteldheid. Door gekneusde ribben is de Watford-huurling al een paar wedstrijden niet honderd procent inzetbaar. Zijn problemen hield Feyenoord bewust stil(De Telegraaf)

Bosz waakt voor concurrentie en sluit transfers niet uit
Abdelhak Nouri, Donny van de Beek en andere jeugdige Ajax-spelers kloppen nadrukkelijk op de deur bij het eerste elftal. Trainer Peter Bosz waakt voor te veel concurrentie en een overbevolkt middenveld en sluit winterse transfers niet uit(De Telegraaf)

Stuntploeg uit KNVB Beker sneert naar Vitesse
Jodan Boys stuntte afgelopen dinsdag in de KNVB Beker. De ploeg uit Gouda knikkerde eredivisionist Go Ahead Eagles uit het bekertoernooi en is tijdens de loting op donderdagavond gekoppeld aan Vitesse. Dat leverde gejuich én brutaliteit op.

Belastingclaim zorgt voor Twente-onzekerheid
Boven FC Twente dreigen zich opnieuw donkere wolken samen te pakken. De Tukkers moeten oude schulden herfinancieren, maar dat is op dit moment niet mogelijk omdat de club een belastingclaim boven het hoofd hangt. Een toegezegde gemeentegarantie van 32 miljoen euro staat daarmee op het spel(TC/Tubantia)

'Blind moet in de winter vertrekken door komst nieuwe verdediger'
Het duurt nog twee maanden voordat de nieuwe transferperiode wordt afgetrapt, maar de Engelse pers meent dat een drietal van Manchester United voor een transfer staat. Ook Daley Blind wordt genoemd als mogelijke vertrekker. (The Daily Mail)