Ik heb begrepen dat PSV een praatsessie heeft gehad in Eindhoven

"Ik heb begrepen dat PSV een praatsessie heeft gehad in Eindhoven"

28-10-2016 13:18
13

Negentien jaar, zo lang is het geleden dat Vitesse voor het laatst in eigen huis won van PSV. Trainer Henk Fraser ziet in het verslaan van de Eindhovense club een 'mooie uitdaging'.

"Ik heb begrepen dat ze een praatsessie gehad hebben in Eindhoven", merkte Fraser vrijdag tijdens het persmoment op volgens Omroep Gelderland. "Het is zeker een topduel vind ik. Er staat ook prestige op het spel. Ik heb gehoord dat Vitesse negentien jaar thuis niet van ze gewonnen heeft. Dus ook daar zit voor de spelers, maar ook voor mij als trainer een mooie en leuke uitdaging."

Wedden

Meer odds

De Vitesse-trainer is vol vertrouwen. "Wij zijn in staat van iedereen te winnen. Maar dan moet het wel kloppen en moet iedereen de juiste instelling hebben. Ik verwacht een getergd PSV. Ze zullen vanaf het begin scherp zijn nu ze in een moeilijke periode zitten. Misschien is het wel het juiste moment om ze nu te treffen."

Fraser verwacht dat vooral zijn ploeg de bal heeft tegen PSV. "PSV is wel een ploeg die soms vanuit de reactie speelt en dan snel toeslaat in de omschakeling. Maar PSV heeft natuurlijk veel kwaliteit. Compact staan? Ik geloof altijd in compact. En dat zegt niets over dat je verdedigend speelt. Compact gaat over onderlinge afstanden."