Petrovic voert tweede gesprek met Wang: 'Een goede en normale man'

Petrovic voert tweede gesprek met Wang: 'Een goede en normale man'

28-10-2016 17:36
1

Zeljko Petrovic heeft deze week voor de tweede keer een gesprek gehad met ADO Den Haag-eigenaar Wang Hui. De Servische trainer kijkt met een positief gevoel terug op het onderhoud.

"In mijn ogen is het super netjes als je 1-op-1 met hem praat", zegt Petrovic tegen Omroep West. "Hij heeft dingen gevraagd en andersom ook. Het was gewoon een prima gesprek."

Wedden

Meer odds

Petrovic wilde in eerste instantie niets kwijt over inhoud van het gesprek, maar liet later toch iets los. "We hebben wel gepraat over hoe het komt dat we vijf wedstrijden op rij verliezen. Ik ben een open mens en zeg dan wat ik denk. Wat hij van mij vindt? Een goede trainer. Wat kan ik anders zeggen. Wang is een goede en normale man."

Petrovic kan zondag in eigen huis tegen AZ een einde maken aan de negatieve reeks. "Ik denk dat dit het ideale moment is om AZ te treffen", zegt de oefemeester op de website van ADO. "Zij horen in mijn ogen wel bij de vier beste ploegen van Nederland. Samen met Heerenveen en Vitesse gaan ze om die plek vechten. (…). Maar goed, zij hebben nu een mindere periode. Het is een goed moment om tegen AZ te spelen."