Denswil 'flirt' met transfer: 'Is zeker geïnteresseerd in zo'n mooie competitie'

Denswil 'flirt' met transfer: 'Is zeker geïnteresseerd in zo'n mooie competitie'

28-10-2016 22:24
3

De kans dat Stefano Denswil in de nabije toekomst vertrek bij Club Brugge wordt steeds groter. Er is flink wat interesse voor de Nederlandse verdediger. Hij zelf lijkt open te staan voor een stap hogerop.

De laatste weken wordt er flink getrokken aan Denswil. Onder meer Everton, AC Milan en AS Monaco werden al aan de oud-Ajacied gelinkt. "Ik kan deze geruchten bevestigen noch ontkennen", reageert zijn zaakwaarnemer Winny Haatrecht in gesprek met Calciomercato. "Ik kan wel zeggen dat geen enkele club me persoonlijk benaderd heeft."

In de zomerse transferperiode leek een transfer ook even in de maak. "In mei nam Monaco contact op met Club Brugge, maar toen hebben we besloten dat het te vroeg was voor Stefano om al een transfer te maken."

Denswil verlengde onlangs zijn contract bij Club Brugge tot medio 2020. Dat betekent echter niet dat hij het seizoen afmaakt bij Blauw-Zwart. "Of een transfer in januari kan? In voetbal is alles mogelijk. De Serie A? Denswil is zeker geïnteresseerd om in zo'n mooie competitie als de Italiaanse te spelen", besluit Haatrecht.