'Als ze willen knokken, sluit ik ze op in de wc. Na een uur gaat de deur open'

'Als ze willen knokken, sluit ik ze op in de wc. Na een uur gaat de deur open'

29-10-2016 23:30
1

Een gemiste strafschop deed veel pijn bij Sparta Rotterdam. De Spangenaren hadden de 2-3 kúnnen maken bij Heracles Almelo, maar Thomas Verhaar faalde vanaf elf meter. En die gemiste pingel krijgt een staartje, zo blijkt uit de woorden van trainer Alex Pastoor.

"We hebben een penaltylijst en aan die lijst houden we ons. Dat gebeurde niet. De onduidelijkheid zit 'm erin dat de één niet in de basis stond en de ander wel", legt Pastoor uit bij FOX Sports. "Verhaar staat hoger op de lijst, want Brogno zat op de bank. Hoe dan ook: als er twee aan een bal gaan trekken, daar zijn we geen fan van. De aanvoerder bood de oplossing en dan gaat de bal er niet in."

"Daar is ook op dit moment commotie over. Dat moet ook: dit is het verschil tussen één en drie punten", aldus Pastoor. Brogno en Verhaar stonden de pers niet te woord. "Ze zitten nu in de emotie allebei. Dat moeten ze eerst maar met z'n tweeën uitvechten. Dat vind ik prima, dat hoort erbij. Door dit geleuter hebben we de drie punten niet meegenomen."

"Dat laatste moment blijft je toch het meeste bij. Als ze met z'n tweeën willen knokken, sluit ik ze op in de wc en na een uur doen we dan de deur open", besluit Pastoor.