Update: 'Opstootje in spelerstunnel Man City tussen Messi en Braziliaan'

Update: 'Opstootje in spelerstunnel Man City tussen Messi en Braziliaan'

02-11-2016 16:34
14

Lionel Messi heeft het na afloop van de Champions League-clash tussen Manchester City en FC Barcelona (3-1) aan de stok gekregen met een speler van de Engelsen. Dat melden diverse Spaanse media. 

Een niet nader genoemde speler van City zou Messi hebben beledigd. In de spelerstunnel kwam het tot een aanvaring. "Idioot, laat je gezicht zien!", schreeuwde de Argentijn volgens Caden Ser en El Mundo Deportivo. Messi zou zelfs een poging hebben gedaan om de kleedkamer van de thuisploeg binnen te komen. Uiteindelijk moest landgenoot Sergio Agüero er aan te pas komen om Messi tot bedaren te brengen. 

Een official van Barcelona, Carles Nadal, sprak daarna kort met Messi en begeleidde hem naar de kleedkamer van de Catalanen. Barcelona ging in het Etihad Stadium met 3-1 onderuit. Messi tekende in de eerste helft voor de openingstreffer, maar dankzij goals van Kevin de Bruyne en Ilkay Gundogan (2x) gingen The Citizens met de zege aan de haal. Voor manager Pep Guardiola was het de eerste keer dat hij van zijn oude werkgever won. 

Update 16.34 uur: Volgens diverse media heeft Messi het in de spelerstunnel van Manchester City aan de stok gekregen met Fernandinho. Op het veld kregen de Argentijnse ster en de Braziliaanse middenvelder diverse malen met elkaar te maken. Agüero, een goede vriend van Messi, wilde woensdag niets zeggen over het opstootje in het Etihad Stadium.