Opnieuw gepasseerde Memphis vecht voor toekomst: 'Nieuwe club?'

Opnieuw gepasseerde Memphis vecht voor toekomst: 'Nieuwe club?'

03-11-2016 00:13
11

Memphis vecht voor zijn toekomst bij United, zo stelt de Britse kwaliteitskrant The Guardian. De aanvaller is echter wederom niet opgenomen in de United-selectie voor het Europa League-duel met het Fenerbahçe van Dick Advocaat. Die coach neemt het voor Memphis op.

United-manager José Mourinho nam 21 spelers op in zijn selectie voor de trip naar Istanbul, maar de naam van Memphis stond niet op het formulier. Advocaat gunde Memphis in december 2012 zijn debuut bij PSV, in de Europa League tegen Napoli (3-1 winst). "Hij heeft de potentie om een goede speler te worden, die potentie kan je niet verliezen. Hij heeft de kwaliteiten om een topspeler te worden", aldus Advocaat.

Wedden

Meer odds

"Het probleem voor Memphis is dat er zoveel kwalitatief goede spelers rondlopen bij United. Voor hem is het belangrijk dat hij veel speelminuten maakt. Anders moet hij misschien een andere oplossing in de vorm van een nieuwe club vinden. Hij is te goed om op de bank te zitten. Ik geloof nog steeds in hem, hij heeft de juiste mentaliteit, is uit het juiste hout gesneden en heeft het juiste karakter voor United."