Guidetti: 'Hadden maar een kwartier nodig om Ajax te laten bibberen'

Guidetti: 'Hadden maar een kwartier nodig om Ajax te laten bibberen'

04-11-2016 07:10
30

Celta de Vigo-spits John Guidetti zorgde voor flink wat opwinding in de Amsterdam Arena. De voormalig Feyenoord-aanvaller gooide voor de wedstrijd tegen Ajax al wat olie op het vuur en deed dat tijdens de wedstrijd wederom.

De fans van Ajax reageerden met fluitconcerten. "Nee, ze vinden me niks. Zij boeien me niet", begint Guidetti tegenover de NOS. Vlak na zijn invalbeurt schreeuwde de spits 'Feyenoord, 'Feyenoord. "Dat is mijn club. Ik support deze club niet. Feyenoord voor altijd. Waarom de fans van Ajax zo reageren? Ze hebben slechte herinneringen aan me. Altijd als ik tegen ze speel, breng ik ze in de problemen."

Hij stak ook drie vingers de lucht in, verwijzend naar de hattrick die Guidetti namens Feyenoord maakte tegen Ajax. "Ik denk dat het zoiets is. Zij leken te begrijpen wat ik bedoelde, dat was de reden." Uiteindelijk ging Celta met 3-2 ten onder. "Ajax was beter, maar wij hebben veel wijzigingen aangebracht. Dat gebeurt constant bij ons in de Europa League."

"Acht of negen spelers die normaal spelen, spelen nu niet. We hadden met de twee andere invallers maar een kwartier nodig om Ajax te laten bibberen", besluit Guidetti.