'Advocaat wil Memphis tijdelijk verlossen van uitzichtloze United-situatie'

'Advocaat wil Memphis tijdelijk verlossen van uitzichtloze United-situatie'

05-11-2016 12:05
16

De toekomst van Memphis Depay lijkt niet bij Manchester United te liggen en dus wordt er volop gespeculeerd over een vertrek van de Oranje-international. Dick Advocaat zou de speler naar Turkije willen halen.

Volgens kwaliteitskrant The Guardian is Advocaat gecharmeerd van Memphis, die hij nog kent van zijn PSV-tijd. De Oranje-aanvaller zit bij United op een dood spoor, doordat hij het ook onder manager José Mourinho vooral moet doen met invalbeurten en zelfs geregeld op de tribune zit. Bij Fenerbahce kan Memphis gaan samenwerken met landgenoten Jeremain Lens, Gregory van der Wiel en Robin van Persie.

Wedden

Meer odds

Memphis zou door de Turken op huurbasis worden overgenomen van United. Advocaat liet deze week na het onderlinge Europa League-duel in Istanbul al weten gecharmeerd te zijn van de oud-PSV'er. "Hij heeft de potentie om een goede speler te worden. Dat kan hij niet verloren zijn. Hij heeft de kwaliteiten om een topper te worden, maar zijn probleem is dat er al zoveel topspelers in de United-selectie zitten."