Cocu na remise: Nee, dat is geen frustratie. Het is een constatering

Cocu na remise: "Nee, dat is geen frustratie. Het is een constatering"

05-11-2016 22:47
24

Het is nog maar de vraag of Davy Pröpper zich maandag gaat melden bij het Nederlands elftal. De PSV-middenvelder heeft zaterdag, tijdens het thuisduel met FC Twente (1-1), een knieblessure opgelopen. 

Dat vertelde trainer Phillip Cocu na afloop. Pröpper werd in de 58e minuut gewisseld door zijn coach. "Hij had in de rust al last van zijn knie, maar probeerde het nog even. Helaas moest ik hem toch wisselen. We denken dat er misschien iets met de knieband is", tekende het ANP na afloop op uit de mond van Cocu. 

Wedden

Meer odds

Teleurstelling
Over de remise tegen de Tukkers was de PSV-trainer niet tevreden. "De teleurstelling is groot dat we niet winnen. Dit was weer een tegenstander die ervoor koos om de bus te parkeren. En daar hebben we moeite mee gehad", vertelde hij voor de camera van de NOS. "Je probeert dan een vroege goal te maken. Maar dat lukte niet."

Of Cocu gefrustreerd is door het spel van Twente? "Nee, dat is geen frustratie. Het is een constatering. Het is niet onlogisch dat tegenstanders dat doen. Het is aan ons om daar een antwoord op te vinden."