Petrovic zet routinier op de bank: Vind het verschrikkelijk om niet te starten

Petrovic zet routinier op de bank: "Vind het verschrikkelijk om niet te starten"

06-11-2016 09:48
2

ADO Den Haag-trainer Zeljko Petrovic verraste zaterdagavond door Edouard Duplan op de bank te houden tegen Willem II (1-0 winst). De Franse routinier baalde daar enorm van, vertelde hij na afloop aan Omroep West. 

"Ik vind het verschrikkelijk om niet te starten. Maar ik heb de afgelopen weken de ploeg ook niet aan een overwinning geholpen. En dan moet je wat proberen als trainer, iets forceren", aldus een begripvolle Duplan. 

Wedden

Meer odds

"We zitten in een moeilijke fase. Heel lang hebben we niet gewonnen. Als je zo lang niet hebt gewonnen, is niemand zeker van zijn plek. Ik ook niet", vervolgde de 33-jarige aanvaller, die na een halfuur alsnog in de ploeg kwam voor de zwaargeblesseerde Kevin Jansen

"Het is heel zuur om niet te mogen beginnen. Maar ook dat is voetbal. Ik was boos en teleurgesteld", vervolgde Duplan. "Maar vooral op mijzelf. Want ik wil wat goeds brengen. Als ik de beste speler van de Eredivisie was, dan was er geen twijfel over mij geweest. Maar dat is niet zo, dus dit moet ik accepteren."