PSV'er niet blij: 'Je ziet het nu met FC Twente en daarvoor met Feyenoord'

PSV'er niet blij: 'Je ziet het nu met FC Twente en daarvoor met Feyenoord'

06-11-2016 13:38
12

Héctor Moreno is niet blij met zijn doelpunt namens PSV tegen FC Twente. De Eindhovenaren speelden met 1-1 gelijk tegen een zeer verdedigend FC Twente. Moreno maakte de 1-1. 

"Je ziet het nu met FC Twente en daarvoor met Heracles Almelo en Feyenoord", aldus Moreno tegenover PSV TV. "Iedere ploeg die hier komt parkeert de bus. Dat is erg moeilijk. We moeten hard werken om ervoor  te zorgen dat we tegen deze teams een opening vinden om te winnen." Moreno maakte zelf dus de gelijkmaker. "Gelukkig stond ik op de juiste plek om te scoren. Maar ik ben niet tevreden, we hebben niet gewonnen."

Luuk de Jong sluit zich aan bij de teksten van zijn teamgenoot. "Je ziet wel dat de jongens willen en doen, daar ligt het niet aan", aldus de aanvoerder van PSV. "Dat zie ik ook wel, maar het lukt allemaal even niet nu. Soms kom je in een fase dat het allemaal niet meezit, dan moet je met z'n allen keihard gaan werken. Ook voor elkaar. We moeten soms ook meer ruimtes voor elkaar creëren, het is allemaal zó klein... Dat is heel lastig voetballen."