Herkansing bij Oranje na blessure: 'Je komt toch op een andere manier binnen'

Herkansing bij Oranje na blessure: 'Je komt toch op een andere manier binnen'

07-11-2016 15:30
1

Bart Ramselaar is ontzettend blij met zijn tweede oproep voor het Nederland elftal. De PSV'er werd in mei al opgeroepen, maar moest toen noodgedwongen afhaken met een blessure. Nu krijgt hij zijn herkansing.

"Dit is toch wel nieuw voor mij, ik zit er voor de eerste keer echt bij", aldus de middenvelder tegenover FOX Sports. "Het is een heel mooi moment voor mij, maar het is ook spannend. Die blessure in mei was heel jammer, ik ben blij dat ik een nieuwe kans krijg en dat ik er opnieuw bij ben. Ik houd er vertrouwen in dat die kans nog een keer komt, ik ben een jonge speler. Natuurlijk heb ik kriebels, maar als ik op het trainingsveld sta dan is dat wel weg." Oranje oefent woensdagavond tegen België. "Een debuut zou natuurlijk fantastisch zijn."

Na zijn blessure in mei duurde het even voordat Ramselaar weer werd opgeroepen. "In de tussentijd heb ik de overstap naar PSV gemaakt, ik heb veel meegemaakt. Je komt toch op een andere manier binnen, dat is ook wel fijn voor mijzelf." Tegenover Voetbal International: "Ik ben blij hoe het met mijn ontwikkeling gaat, het gaat goed bij PSV. Dat ik mij hier mag melden is heel mooi. Ik heb sinds mijn blessure weer veel gespeeld, dat ik me hier mag melden zie ik dan ook als een beloning."