'Ik had op meer gehoopt, maar Feyenoord speelt niet eens Champions League'

'Ik had op meer gehoopt, maar Feyenoord speelt niet eens Champions League'

08-11-2016 20:52
8

Stefano Denswil wacht met smart op een belletje van Danny Blind. De bondscoach van het Nederlands elftal riep de verdediger van Club Brugge nog nooit op, maar dat is mogelijk een kwestie van tijd.

Blind erkende dinsdag op de persconferentie voor het oefenduel met België een oogje te hebben op Denswil. De verdediger zelf staat te trappelen. "Af en toe zie ik mijn naam toch verschijnen in de krant, dus ik wil niet zeggen dat ik vergeten ben in Nederland. Dat ze aan mij denken, is al iets", vertelt hij aan Extra Time.

"Maar een selectie is nog iets mooier. Hopelijk komt het er binnenkort wel van. Ik speel mijn wedstrijden bij Club en het belangrijkste is dat ik fit blijf. Maar als je dan een oproep krijgt voor het Nederlands elftal, is dat mooi meegenomen."

Denswil kan niets met de kritiek dat Club Brugge bezig is aan een tegenvallend seizoen. Ook in de Champions League wil het niet vlotten, met welgeteld nul punten na vier groepsduels. "Natuurlijk had ik op meer gehoopt, maar Feyenoord speelt niet eens Champions League", doelt de ex-Ajacied op de drie Feyenoorders (bij Oranje.