'Inter plaatst tegenvallende 'aanwinst' van 30 miljoen nu al op transferlijst'

'Inter plaatst tegenvallende 'aanwinst' van 30 miljoen nu al op transferlijst'

09-11-2016 19:12
2

De overstap van Gabigol naar Internazionale is nog geen onverdeeld succes. Na het vertrek van Frank de Boer, die al geen fan was van de Braziliaanse aanvaller, zit hij in een lastig parket.

De Inter-leiding is zwaar teleurgesteld over de prestaties van Gabigol tijdens trainingen, meldt Calcionews24 woensdag. Een vertrek in de winterstop behoort daardoor tot de mogeljkheden. Gabigol kwam in de slotweek van de zomerse transferperiode voor dertig miljoen euro over van Santos, maar speelde tot op heden pas zestien minuten in de hoofdmacht.

De Boer kreeg het al niet warm van de twintigjarige Braziliaan en dat zou ook gelden voor opvolger Stefano Pioli. De nieuwe trainer zou van de clubleiding te horen hebben gekregen dat hij helemaal zélf mag weten wat hij met Gabigol gaat doen. Dat lijkt niet bijster veel te worden.

Een definitief vertrek in de winterstop lijkt uitgesloten, maar de kans is wel groot dat de hoofdrolspeler wordt verhuurd. Serie A-club Empoli zou één van de gegadigden zijn. Gabigol was een sensatie in Brazilië, waar hij 56 keer scoorde in 154 optredens voor Santos.