Dolberg spreekt voorkeur voor vervolgstap uit: Zou leuk zijn als ik daar beland

Dolberg spreekt voorkeur voor vervolgstap uit: "Zou leuk zijn als ik daar beland"

14-11-2016 07:41
7

Kasper Dolberg is bezig aan een flinke opmars in voetballand. De spits van Ajax maakte afgelopen weekeinde zijn debuut voor het Deense nationale team en heeft een voorkeur voor een vervolgstap: de Bundesliga. Maar hij is nog niet klaar bij Ajax.

"Mijn droom is om in één van de grote competities terecht te komen", aldus Dolberg in gesprek met BT. "Ik heb geen favoriete club of favoriete competitie, het ligt vooral aan het moment. Maar ik ben wel fan van de Duitse competitie. Het zou leuk zijn als ik daar beland."

Dolberg heeft echter goed nieuws voor de fans van Ajax, die mogelijk nog jaren van hem kunnen genieten. "Ik wil graag doorgaan met wat ik aan het doen ben. Ik heb het gevoel dat de club in mij gelooft. De coach gelooft ook in mij. Op dit moment denk ik alleen maar aan doorgaan bij Ajax."

Toch speelt Dolberg zich nadrukkelijk in de kijker, vooral nu hij ook zijn eerste interland heeft gespeeld. "Het was echt gaaf, geweldig om mijn debuut te maken. Familie en vrienden waren er en ik heb veel felicitaties gekregen."