Overmars lacht: Ik denk dat zij dan korting willen vanwege Siem de Jong

Overmars lacht: "Ik denk dat zij dan korting willen vanwege Siem de Jong"

14-11-2016 12:34
17

Marc Overmars is niet van plan te klagen bij Newcastle United over de fitheid van Tim Krul. De doelman is nog altijd niet klaar om in actie te komen voor de hoofdmacht van Ajax.

Krul raakte een jaar geleden geblesseerd aan zijn knie en zit in de laatste fase van zijn revalidatie. Een rentree in de Ajax-hoofdmacht is er echter nog niet van gekomen. Het is zelfs de vraag óf Krul op termijn een wedstrijd voor de Amsterdamse club gaat keepen, omdat André Onana voldoet.

Wedden

Meer odds

Overmars moet lachen om de suggestie dat Ajax wellicht korting kan krijgen van Newcastle, omdat Krul nog altijd niet speelklaar is. "Newcastle ziet me aankomen, ik denk dat zij dan korting willen vanwege Siem de Jong", verklaarde de directeur spelersbeleid van Ajax tijdens de algemene aandeelhoudersvergadering (AVA).

Ajax ontving in de zomer van 2014 ongeveer tien miljoen euro voor De Jong, die in Newcastle om de haverklap geblesseerd raakte. Vorig seizoen degradeerde hij met The Magpies. De Jong speelt sinds de zomer op huurbasis bij PSV.