PSV'er in de fout bij Jong Oranje: Die goal moet ik mezelf aanrekenen

PSV'er in de fout bij Jong Oranje: "Die goal moet ik mezelf aanrekenen"

15-11-2016 22:37
18

Hidde Jurjus stond dinsdagavond negentig minuten tussen de palen tijdens de oefeninterland tussen Jong Oranje en Jong Portugal (1-1). De goalie genoot op De Vijverberg, zijn oude thuishaven, maar hij baalde ook van de Portugese treffer.

Jurjus had het gevoel dat hij de rake vrije trap van Gonçalo Guedes had kunnen pakken. "Die goal moet ik mezelf aanrekenen. Ik zag hem te laat aankomen", aldus de PSV-doelman in gesprek met het Eindhovens Dagblad. In de slotfase kon Jurjus zich alsnog onderscheiden met een paar prima saves. "Zo stapte ik toch met een goed gevoel van het veld."

Wedden

Meer odds

Op de Vijverberg waren zo'n 11.500 fans aanwezig. Onder hen veel bekenden van Jurjus, die jarenlang in Doetinchem actief was. "Het was genieten. Er zaten veel bekenden op de tribune, ik zag ook een paar vlaggen van Longa. Dat zijn leuke dingen." 

Mogelijk komt Jurjus komende week met Jong PSV in actie tegen uitgerekend zijn oude club De Graafschap. "Helemaal zeker is het nog niet. Het hangt er bijvoorbeeld van af of Jeroen Zoet weer fit is. Maar ik hoop dat ik speel."

Lees ook: Hoofdrollen voor Zivkovic en Jurjus bij mogelijk sluitstuk van Langeler-regime