Advies voor sterspeler Koeman: 'Als hij echt de beste wil worden, moet hij weg'

Advies voor sterspeler Koeman: 'Als hij echt de beste wil worden, moet hij weg'

17-11-2016 23:13
3

Romelu Lukaku doet er goed aan na dit seizoen de poorten van Goodison Park achter zich dicht te trekken. Andrei Kanchelsis, oud-speler van Everton, vindt dat de Belgische spits toe is aan een stap hogerop.

"Hij speelt met Everton al bij een goede club en is er omringd door goede spelers, maar als hij echt de beste wil worden moet hij na dit seizoen naar een grotere club verhuizen", vertelt de Rus, die Manchester United in 1995 verruilde voor The Toffees, aan 888sport.com. De voormalig vleugelspeler denkt een goede volgende bestemming voor Lukaku te weten. "Misschien in Londen", doelt hij op Chelsea.

Wedden

Meer odds

Lukaku werd afgelopen zomer al gelinkt aan Chelsea, waar hij eerder tussen 2011 en 2014 actief was. Tot een transfer kwam het echter niet. Ook in de januari lijkt een transfer er niet in te zitten voor de 23-jarige Rode Duivel. Manager Ronald Koeman liet al weten dat Lukaku dit seizoen absoluuut nog niet mag vertrekken.

Lukaku vond in de Premier League dit seizoen al zeven keer het net, goed voor een derde plaats in het topscorersklassement. Hij heeft nog een contract tot medio 2019 bij Everton.