Van de Looi laat niets los: Het is Omroep Brabant. Daar hoort Eindhoven ook bij

Van de Looi laat niets los: "Het is Omroep Brabant. Daar hoort Eindhoven ook bij"

18-11-2016 15:41

Erwin van de Looi heeft zijn strijdplan voor het duel met PSV al klaarliggen. De trainer van Willem ll wil echter niets prijsgeven.

"Waar we PSV pijn kunnen doen? Dat weten we wel. Maar het is Omroep Brabant. Daar hoort Eindhoven ook bij. Dus het is niet slim om dat nu hier bij jou te gaan vertellen, natuurlijk", vertelt Van de Looi in gesprek met het eerder genoemde medium.

Wedden

Meer odds

Op de clubsite van Willem ll geeft Van de Looi aan zich te verheugen op de clash met de landskampioen. "Natuurlijk is dit een mooi affiche, tegen de kampioen in eigen huis. Dat is altijd een mooie uitdaging. We spelen steeds opportunistischer, dat zie je onder andere terug in het aantal schoten en het steeds beter gestructureerd opbouwen van de aanvallen."

Er zijn nog maar een paar honderd kaarten in de verkoop, waardoor het erop lijkt dat de ploeg in een goed gevuld stadion aan mag treden tegen PSV. "Dat is natuurlijk prachtig", aldus Van de Looi. "Een vol huis. Het is aan ons om het publiek er achter te krijgen, maar dat is een wisselwerking. Het is heerlijk om in zo'n ambiance te mogen spelen als voetballer."