Liever scoren dan seks: Ik denk dat scoren toch wel fijner is

Liever scoren dan seks: "Ik denk dat scoren toch wel fijner is"

18-11-2016 16:56
7

Caner Cavlan vindt dat het gevoel van het maken van een doelpunt fijner dan het gevoel van seks. Dat vertelt de speler van sc Heerenveen aan Voetbal International. Het gesprek ging echter niet alleen over seks. 

"Ik denk dat scoren toch wel fijner is dan seks", zo begint Cavlan in gesprek met het weekblad. "Hoe moet ik dat nou uitleggen? Als je de winnende goal maakt, dan is dat gewoon geweldig. Voor jezelf, maar ook voor je familie en zo. Dat doet me dan zó goed. Dus ik denk dat dat toch echt wel wat fijner is. Ook is het natuurlijk zo dat de euforie iets langer blijft hangen, dat klopt."

Cavlan speelde voor zijn periode in Friesland twaalf jaar voor De Graafschap. "Heerenveen was wel even wennen", aldus Cavlan. "Ik heb daar twaalf jaar gespeeld. Dus dat was echt wel even omschakelen voor mij. Ineens een totaal andere omgeving. En ik ben ook gewoon een Doetinchems jochie; ik ben daar opgegroeid en kende iedereen. Maar uiteindelijk ging het wennen nog vrij snel, hoor", besluit de verdediger.