Bazoer wil zwart op wit krijgen welk bedrag, dus hij is normaalgesproken weg

"Bazoer wil zwart op wit krijgen welk bedrag, dus hij is normaalgesproken weg"

18-11-2016 18:39
43

Mike Verweij, Ajax-watcher van De Telegraaf, weet zeker dat zaakwaarnemer Vlado Lemic achter de handelswijze van Nemanja Gudelj zit. Volgens de journalist maakte de middenvelder in de eerste maanden van het seizoen niet de indruk dat hij zulke acties zou ondernemen.

Gudelj zat vrijdag met Ajax om de tafel om te bespreken hoe het nu verder moet, maar de partijen werden het niet met elkaar eens. "Als hij niet verkocht wordt zullen ze weer aan tafel gaan", zegt Verweij in gesprek met Telegraaf TV. "Maar alle partijen zullen nastreven hem te verkopen. Dat is ook het beste en ik denk ook dat zijn zaakwaarnemer dat wil. Iedereen is het er toch wel over eens dat dat de kwade genius is. Bosz zei ook: Gudelj was een goede jongen, trainde hard de eerste maanden, en opeens doet hij zoiets. Dat kan niet anders zijn dan Vlado Lemic daarachter zit."

Lees ook: Man achter Ajax-rel: Gudelj eerder in poppenkast en machtsstrijd bij PSV

Volgens Verweij is er meer onrust in de selectie van Ajax. "Bosz ging er op de persconferentie heel losjes mee om, maar toch moet het hem zorgen baren dat er zoveel onvrede in de selectie zit. Ook Bazoer. Hij wil zwart op wit hebben voor welk bedrag hij in de winterstop weg mag. Die gaat normaalgesproken dus weg in de winterstop. En Riedewald kon het bij Panathinaikos-uit heel moeilijk verkroppen dat hij niet speelde. Die was ook aangedaan en zat daarom op de tribune. Dus onderhuids zit er heel veel irritatie."