FC Twente krijgt tegenvaller te verwerken: 'Tot de winterstop uitgeschakeld'

FC Twente krijgt tegenvaller te verwerken: 'Tot de winterstop uitgeschakeld'

18-11-2016 21:31

FC Twente kan dit kalenderjaar geen beroep meer doen op Dejan Trajkovski. De Sloveen heeft zijn sleutelbeen gebroken. Dat gebeurde tijdens de interlandperiode bij de nationale ploeg. Trajkovski moest tijdens Malta - Slovenië (0-1) na een uur van het veld. 

René Hake reageerde vrijdag tijdens de wekelijkse persconferentie op de tegenvaller. "We verwachten dat hij er tot de winterstop uit zal zijn", aldus Hake, geciteerd door ANP/FOX Sports. Trajkovski wordt dit seizoen door FC Twente gehuurd van NK Domzale, een club uit Slovenië. De eerste paar wedstrijden begon de verdediger nog op de bank, al snel veroverde hij een basisplaats in het elftal van Hake.

FC Twente speelt tot aan de winterstop nog vijf wedstrijden. Aanstaande zondag staat de eerste van die vijf wedstrijden op het programma. In eigen huis is FC Utrecht de tegenstander. De Tukkers kunnen inmiddels weer beschikken over Chinedu Ede. De aanvaller keert terug na een rugblessure. Zoals bekend zijn ook Frederik Jensen en Sonny Stevens geblesseerd.