Samenwerking tussen PSV en Willem II geopperd: Het zou eigenlijk gewoon moeten

Samenwerking tussen PSV en Willem II geopperd: "Het zou eigenlijk gewoon moeten"

19-11-2016 14:34
2

Op papier is Willem II - PSV een Brabantse derby, in praktijk is het duel een doorsnee Eredivisie-wedstrijd. Zouden de beide clubs niet de handen ineen moeten slaan? 'Mister Willem II' John Feskens, tevens analist bij PSV, vindt van wel.

"Het zou niet alleen goed zijn, het zou eigenlijk gewoon moeten", zegt Feskens in het Eindhovens Dagblad. "Alleen moeten de beleidsbepalers er wel voor openstaan en nader tot elkaar kunnen komen. Ik denk dat er bij PSV best de bereidheid is om met Willem II soms een afspraak te maken. Daarover zijn in het verleden ook wel eens gesprekken geweest, maar nu niet meer. Ik vind dat Willem II daarin ook initiatief kan nemen en het niet moet laten liggen."

Feskens speelde tussen 1982 en 1997 bij Willem II en het clubicoon van de Tricolores is sinds 2013 analist bij PSV. "In de tijd dat ik bij Willem II speelde, zagen we PSV vooral als grote broer. Een club waarvan je wist dat de Brabantse cultuur er ook heerste. Daar hadden we helemaal niks op tegen. Mijn indruk was toch dat we in Tilburg veel liever van de grote clubs uit het westen en vooral van NAC wonnen. Ik heb niet het idee dat daar veel in is veranderd."