Bazoer weigert apart te trainen en wordt door Bosz buiten selectie gehouden

Bazoer weigert apart te trainen en wordt door Bosz buiten selectie gehouden

23-11-2016 14:53
93

Na Anwar El Ghazi en Nemanja Gudelj is nu ook Riechedly Bazoer in conflict geraakt met Ajax-trainer Peter Bosz. De middenvelder zit niet bij de selectie voor het duel met Panathinaikos omdat hij weigerde na zijn blessure apart te trainen, zo vertelt de coach woensdag op de persconferentie.

Bazoer raakte zaterdag geblesseerd en was zondag ziek. Maandag wilde hij bij terugkomst direct weer bij de groepstraining aansluiten. "Toen hij terugkwam, wilde hij direct met de groep meetrainen. Zo werkt dat bij mij niet. Dan laat je je eerst door de medische staf checken en dat wilde hij niet", zegt Bosz op Ajax TV

Bosz en Bazoer hebben woensdag over het incident gesproken en de middenvelder heeft zijn excuses aangeboden. "Maar hij zit niet bij de groep. Vanaf vrijdag hoort hij er gewoon weer bij. Dit is heel wat anders dan de vorige twee gevallen (El Ghazi en Gudelj, red.), maar we hebben duidelijke kaders. Daarom pak ik hem er niet bij voor deze wedstrijd", aldus Bosz. Bazoer en de trainer liggen de afgelopen tijd al niet zo lekker omdat de middenvelder vaker op de bank zit dan hem lief is. Bazoer wil daarom in de winterstop vertrekken.