Manchester City-scout bevestigt interesse in Ajacied: 'Natuurlijk is hij in beeld'

Manchester City-scout bevestigt interesse in Ajacied: 'Natuurlijk is hij in beeld'

24-11-2016 08:12
12

Manchester City volgt de verrichtingen van Kasper Dolberg op de voet. Sebastian Arnesen, talentenscout van de Premier League-grootmacht, vertelt dat aan het Deense medium BT Sport. 

Een afvaardiging van City zit donderdagavond op de tribune tijdens het Europa League-duel tussen Ajax en Panathinaikos. De aandacht van de Britten gaat vooral uit naar Dolberg (19), die de laatste weken vriend en vijand verbaast met zijn sensationele ontwikkeling. "We houden hem nauwlettend in de gaten. Als de tijd rijp is, zullen we bepalen of we ook daadwerkelijk in actie gaan komen", aldus Arnesen. 

"Natuurlijk heeft hij ontzettend veel potentieel. Kasper is groot, sterk en snel. Zijn eerste aanname is heel goed, hij kan met z'n rug naar de goal spelen en daarnaast lijkt hij vanuit alle hoeken raak te kunnen schieten. Dit is zo'n speciale speler. Natuurlijk is hij bij ons in beeld", besluit de zoon van Frank Arnesen, die in het verleden technisch directeur bij PSV was. 

Overigens lijkt Dolberg niet in de basis te staan tegen Panathinaikos. De tiener krijgt vermoedelijk rust van Ajax-trainer Peter Bosz. Mateo Cassierra mag het laten zien.