'Wending in contract-soap Messi: club biedt sterspeler levenslang contract aan'

'Wending in contract-soap Messi: club biedt sterspeler levenslang contract aan'

27-11-2016 20:49
2

FC Barcelona wil Lionel Messi een contract voor het leven geven. Dat meldt het Spaanse medium Sport zondag. De Catalaanse topclub gaat na de wedstrijd tegen Real Madrid van komend weekend in gesprek met de sterspeler.

Verscheidene media meldden de afgelopen tijd dat de onderhandelingen over een nieuw contract zeer stroef liepen. Dat Sport nu het tegendeel beweert, is opmerkelijk. Nog opmerkelijker is het 'contract voor het leven' dat Barcelona Messi aan zou willen bieden.

Wedden

Meer odds

Onlangs werd de Argentijnse dribbelaar nog in verband gebracht met een transfer naar de Premier Leauge. Manchester City, de club van manager Pep Guardiola, zou grootse plannen hebben met Messi. City zou het bizarre bedrag van 230 miljoen euro over willen maken aan FC Barcelona, meldde The Mirror. Guardiola ontkrachtte dit gerucht echter snel. 

"Barça is Messi's thuis. Hij moet zijn carrière beïndigen bij Barcelona, dat is wat ik écht wil. Het zou mooi zijn als hij er van het begin tot het einde is", sprak Guardiola, die met Messi samenwerkte bij Barcelona, op een persconferentie.