Zivkovic: 'Die wedstrijd heb ik ook gezien, Dolberg was fantastisch'

Zivkovic: 'Die wedstrijd heb ik ook gezien, Dolberg was fantastisch'

28-11-2016 10:00
2

Richairo Zivkovic is blij met zijn ontwikkeling bij FC Utrecht. Contact met zijn broodheer Ajax heeft hij zelf weinig. Dat Kasper Dolberg ondertussen de show steelt in de Arena, is Zivkovic echter ook opgevallen.

Emile van de Sande
UTRECHT

"Ik ben tevreden bij Utrecht", begint Zivkovic in gesprek met VoetbalPrimeur. "Ik speel alle wedstrijden, dus daar kan ik sowieso tevreden over zijn. Vandaag was ik af en toe wat ongelukkig, maar ik heb hard gewerkt. Uiteindelijk heb ik een goede wedstrijd gespeeld."

Na dit seizoen keert Zivkovic in principe terug bij Ajax. "Ik heb wel veel contact met de jongens bij Ajax. Het contact met het bestuur en de trainer wordt gedaan door mijn management. Daar ben ik minder betrokken bij", aldus de spits, die zijn oude ploeg op de voet blijft volgen. "Als ik kan kijken, dan kijk ik zeker, ja."

De doorbraak van Dolberg is uiteraard niet aan Zivkovic voorbij gegaan. Vorige week tegen NEC maakte de Deen grote indruk. "Die wedstrijd heb ik ook gezien, hij was fantastisch. Maar hij is mijn concurrent niet. We zien wel wat er volgend jaar gebeurt, nu is hij mijn concurrent niet. Ik maak me daar dus niet druk om", zegt Zivkovic desgevraagd.