Haller verhuist direct na inbraak: Mensen denken dat we miljoenen verdienen

Haller verhuist direct na inbraak: "Mensen denken dat we miljoenen verdienen"

28-11-2016 12:34
8

Een transfer voor Sebastien Haller lonkt. Dat is al een langere periode het geval. Nu de winterse transferperiode nadert, lijkt het moment daar. En Haller is zich daarvan bewust.

"Natuurlijk gaat mijn naam weer veel in de media opduiken in de komende transferperiode", vertelt Haller tegenover NUsport. "Maar dat hoort erbij, dat is het spelletje. (…) Ik zie het als een compliment dat mijn naam aan verschillende clubs gelinkt wordt. Het klopt lang niet allemaal. Behalve de club, mijn zaakwaarnemer en ik weet niemand wat ik ga doen."

Haller gaat niet overhaast te werk. "Bij mijn komst wist ik dat ik mijn tijd wilde nemen bij deze club. Wanneer het moment daar is om een stap hogerop te gaan, zullen we met clubs gaan praten. Maar dat zal in goed overleg met FC Utrecht gebeuren." Southampton, Sporting Portugal en AS Monaco lonkten. "Maar ik had nergens het goede gevoel."

Onlangs verhuisde Haller al, niet van club, maar van huis. Drie weken geleden werd hij opgeschrikt door een inbraak. "De veiligheid van mijn zwangere vrouw gaat boven alles. Zij voelde zich thuis niet meer veilig en we hebben toen meteen besloten om te verhuizen. Het is helaas een van de nadelen van het bestaan als voetballer. Mensen denken dat we miljoenen verdienen. Ik vind het walgelijk dat er zo over alle voetballers gedacht wordt."