Wintertitel lonkt voor Ajax: Ik denk dat PSV dan op vier punten van Ajax staat

Wintertitel lonkt voor Ajax: "Ik denk dat PSV dan op vier punten van Ajax staat"

28-11-2016 17:49
9

Aad de Mos denkt dat Ajax de huidige voorsprong van vier punten ten opzichte van PSV vast weet te houden tot de winterstop. De oud-trainer van zowel Ajax als PSV verwacht dat de Amsterdammers winterkampioen worden. 

"Ik denk dat Ajax in de winterstop aan kop staat in de Eredivisie", aldus De Mos bij PSV TV. "Ik denk dat PSV dan op vier punten van Ajax staat. Ajax zal ook nog wel punten laten liggen, maar de wedstrijd op 18 december (Ajax - PSV, red.) wordt voor beide teams cruciaal. PSV is in vorm aan het raken, dat is precies op tijd om de wedstrijden tot de winterstop goed af te werken. Ajax is al in topvorm, dus PSV zal op 18 december top moeten zijn om Ajax weerstand te kunnen bieden."

De Mos krijgt ook de vraag welke club de beste selectie heeft. "Qua ervaring heeft PSV de beste selectie, maar dat wil niet altijd wat zeggen. De honger moet terugkomen, de strijdlust moet honderd procent zijn. Ajax heeft een jonge selectie, waar wel veel honger in zit. In die selectie zitten ook veel mogelijkheden. Maar ook Ajax heeft kwetsbare punten, daar ben ik van overtuigd."